Geluidsoverlast gaasper pleasure

Op zaterdag 10 en zondag 11 augustus aanstaande wordt het jaarlijks terugkerende dansevenement Gaasper Pleasure georganiseerd op het dagkampeerterrein en aan de surfoever ten zuiden van de Gaasperplas. Het evenement duurt op zaterdag van 12:00 – 23:00 uur en op zondag begint het programma (onder de naam Groen als Gras) om 13:00 uur en eindigt om 23:00 uur. Men streeft naar een evenement dat ook voor bewoners, bedrijven en gebruikers van de omgeving als dragelijk wordt ervaren. Men is er zich van bewust dat, terwijl de vele jongeren uit Gaasperdam en omstreken een gezellig weekend hebben aan de Gaasperplas, bewoners in de directe omgeving van het terrein hinder of overlast ondervinden van het evenement. Er wordt dan ook rekening gehouden met de opstelling van de geluidsapparatuur en er zal strikt worden toegezien op de toegestane geluidsnormen. Toch kan het voorkomen dat het geluid in de directe omgeving hoorbaar is. Men vraagt u hiervoor bij voorbaat begrip. Er is een bedrijf ingehuurd dat er op toe zal zien dat de geluidsnormen niet worden overschreden. Gedurende de gehele dag wordt het geluid continu gemeten op het terrein en op diverse punten in Gein, Nellestein en Driemond. Mocht u teveel overlast hebben van het evenement dan kunt u bellen met 020-2610482
U kunt ook een e-mail sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., vermeld bij de klacht uw naam, adres, telefoonnummer en e-mail adres. Uw klacht wordt geregistreerd en er wordt zo mogelijk iemand bij u langs gestuurd om een geluidsmeting te doen.
Mocht u niet tevreden zijn met afhandeling van uw meldingen tijdens het evenement, dan kunt u uw klacht hierover indienen bij het Stadsdeel Zuidoost via het digitale klachtenformulier op www.amsterdam.nl.

In verband met de op- en afbouw van het evenement zijn het dagkampeerterrein en de surfoever tijdelijk afgezet vanaf maandag 5 augustus 2013 tot en met dinsdag 13 augustus 2013. Op zaterdag 10 en zondag 11 augustus, tussen 09:00 – 24:00, is ook de Driemondweg, ter hoogte van boerderij Langerlust, afgesloten voor al het autoverkeer. Dit ten aanzien van veiligheid van onze bezoekers en het vrijwaren van de nooduitgangen en calamiteitenroutes van de hulpdiensten. Boerderij Langerlust blijft gewoon bereikbaar voor autoverkeer en zal geen overlast ondervinden van deze tijdelijke maatregel. Ballorig en het recreatiestrandje zijn gewoon bereikbaar via de Valburgdreef.
Voor meer informatie over het evenement kunt u terecht op www.gaasperpleasure.nl en/ of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.