Klein Geerdinkhof

Klein Geerdinkhof leader

Via de Klein Geerdinkhof pagina bieden wij de Geerdinkhofjeugd een platform om ideeën te opperen, meningen te uiten, iets te vertellen of iets te laten zien. Wat voor actie dan ook, het kan van alles zijn. We laten dat graag aan ze over. Natuurlijk zijn we bereid een helpende hand te bieden.

Deze keer zijn een paar jonge Geerdinkhofbewoners - Zulan, Charlize, Kes, Zorah en Isa - onder leiding van Jenny Wesley in de wijk gaan spelen. Allen uitgerust met een fototoestel.

Klein Geerdinkhof leader

Voor het eerst (sinds lange tijd) is er in het Infobulletin ruimte voor kinderen uit de wijk. Via deze pagina bieden wij de Geerdinkhofjeugd een platform om ideeën te opperen, meningen te uiten, iets te vertellen of iets te laten zien. Wat voor actie dan ook, het kan van alles zijn. We laten dat graag aan ze over. Natuurlijk zijn we bereid een helpende hand te bieden.

Deze eerste keer zijn een paar jonge Geerdinkhofbewoners- Kes (9 jaar), Zorah (5 jaar) en Isa (6 jaar)- onder leiding van Jenny Wesley in de wijk gaan wandelen. Allen uitgerust met een fototoestel.