Veiligheid keurmerk

Vraagt u zich weleens af of uw woning goed is beveiligd? Of wat u zelf kunt doen om veiliger te wonen? Kom dan naar de voorlichtingsbijeenkomst over woningovervallen, babbeltrucs en inbraak op 6 maart 2014 in basisschool Samenspel. Een belangrijke bijeenkomst waarin u leert om criminelen buiten de deur te houden!

De deur op slot en de ramen dicht zijn vanzelfsprekende zaken waar u ongetwijfeld goed op let. Maar wat kunt u nog meer doen om veilig te wonen? Op deze avond krijgt u tips over hoe u het risico op een inbraak en woningoverval verkleint en hoe u babbeltrucs herkent. Ook lopen de dagen voor de bijeenkomst mensen door .uw, wijk om foto's te maken van plekken waar de risico's op een woninginbraak groot zijn. Deze foto's krijgt u deze avond ook te zien.
De voorlichtingsbijeenkomst is bedoeld voor bewoners uit de Geerdinkhof. De bijeenkomst wordt georganiseerd door Stadsdeel Zuidoost in samenwerking met Politie, Participatie en opbouwwerk Zuidoost (POZO) en het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV).


 Programma
 18.30     Inloop
 19.00    Welkom en introductie
 19.15    Presentatie:
• Wat is een woningoverval, inbraak en babbeltruc?
• Hoe vaak komt het voor?
• Hoe gaat een overvaller, inbreker of babbeltruc in zijn werk?
• Wat kunt u zelf doen?
• Veilig gedrag in huis
• Beveiliging van uw woning
21.00   Vragen
21.15   Afsluiting

Basisschool Samenspel
Geerdinkhof 685
1103RP Amsterdam

Meer informatie over het Politiekeurmerk Veilig Wonen