Werken in Geerdinkhof

Enkele maanden geleden is het initiatief genomen om het Ondernemersplatform Geerdinkhof nieuw leven in te blazen. Hoe ver zijn we inmiddels?

De afgelopen drie bijeenkomsten, respectievelijk bij Carin Biegnolé, Els Franken en Sabina Guicherit, waren informatief en oriënterend. Het was vooral om te na te gaan of een club van ondernemers meerwaarde kan hebben voor de deelnemers.

Afgelopen woensdag, 12 februari waren we bijeen met: Ria de Gier, Carin Biegnolé, Els Franken, Ed Peereboom en Sabina Guicherit (verslag)

Het werd een bijzondere avond omdat we de agenda niet precies gevolgd hebben, maar wel uitvoerig stilstonden bij ons individuele USP (unique selling point) en dat van het Ondernemersplatform zelf. Centraal thema was: ieder van ons heeft een zeldzame kennis en daar moeten we wat mee DOEN!!!

Ben je ondernemer in Geerdinkhof? Dan is dit wellicht wat voor jou!

Op de oproep in het laatste Infobulletin om samen een ondernemersplatform te starten, is veel respons gekomen.
Heb je je wel eens afgevraagd hoeveel ondernemingen er zijn op het Geerdinkhof? En voor voor ondernemers dat zijn? En hoe je met hen in contact komt om bijvoorbeeld kennis, ervaringen en contacten te delen?
Wat is je behoefte als ondernemer op het Geerdinkhof?
Wil je graag in contact komen met andere ondernemers op het Geerdinkhof?

In 1996 trof een aantal ondernemers en kleine zelfstandigen uit Geerdinkhof elkaar bij een burenborrel. Ze besloten toen de 3G Ondernemersgroep op te richten.

Dit initiatief leidde tot het vervaardigen van een floppy met daarop een twintigtal namen. Ik herinner me er enkele: een lampenimportbedrijf, een klusbedrijf, een grafisch ontwerper en nog een taleninstituut. De floppy kan ik niet meer vinden en die gaat vast ook niet meer in mijn computer.

Subcategorieën