Ondernemers

Geerdinkhof 480 | 1103 RG
06-22434980
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zwangerschapsbegeleiding, relatietherapie, vraagstukken rondom zwangerschap, geboorte.

Marguérite Boeije is geregistreerd lid van de Vereniging van Haptotherapeuten (VVH - 59) en geregistreerd haptotherapeut, haptonomisch zwangerschapsbegeleider en relatietherapeut.

Coaching werk, levensloop- en loopbaanvraagstukken. Individuele babymassage. In het algemeen: omgaan met spanningsklachten, pijn, handicap, rouwverwerking.

Geerdinkhof 480 | 1103 RG
06 22434980
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Big-geregistreerd fysiotherapeut (1976). Restitutiebasis (cliënt betaalt zelf en vraagt restitutie bij de ziektekostenverzekering).
Indicaties op psychosomatisch gebied (aandacht voor het lichaam, geest en bewustwording van het gevoel).
Leren omgaan met pijn, handicap, pre-/postoperatief, herstel na trauma, spanningsklachten, stress, angst en paniekstoornissen.
Stoelmassage, voetzoolreflexmassage, bindweefsel/periost- en overige massagetechnieken kunnen onderdeel van de behandeling zijn.
Directe toegang voor fysiotherapie, geen verwijzing nodig.

Daniel Hofmans
020-4714004
www.hofmanshelpt.nl

Hofmans Letselschade is een ervaren letselschadebureau voor slachtoffers van ongevallen en medische fouten. Wij helpen bij het uitzoeken van de aansprakelijkheid en het verhalen van de schade op de aansprakelijke partij. Ervaren juristen en deskundigen in het letselschaderecht staan jaarlijks vele slachtoffers van uiteenlopende ongevallen bij. Dat kan zijn een verkeersongeval of een ongeval op het werk, maar ook een val over een stoeptegel of een verkeerde medische behandeling. Hofmans Letselschade houdt kantoor in Amsterdam, maar onze letselschadespecialisten staan slachtoffers in heel Nederland bij.

Geerdinkhof 113 | 1103 PT
06-14039907
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vandana Kalloe behandelt u met 100% natuurlijke producten. Zij heeft 7 jaar ervaring als schoonheidsspecialiste en bodyworker.

06 50277765
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In de maanden november t/m maart hebben we een speciale aanbieding voor u op de Zaanse Golfclub. De winter is een ideale periode om uw golfspel te verbeteren. Zodat u in het voorjaar heerlijk kunt spelen op gewenst niveau.

Els Franken hulp bij verbouwing en verduurzaming van uw eigen huis

Geerdinkhof 246 | 1103 PZ
06 46232348
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.linkedin.com/in/elsfranken

Ir. E (Els) Franken is als bouwkundig ingenieur nu adviseur op het gebied van offertes opvragen, aanbesteding (opdrachtverstrekking) en procesbegeleiding bij verbouwingen, onderhoud en verduurzaming. Met verduurzaming wordt in dit verband bedoeld vermindering van energie afgenomen van het energiebedrijf door isolatie en installaties als zonnepanelen, zonneboiler en warmtepomp. Voor uitvoering van opdrachten die aan uw verwachting voldoet, is het nodig een degelijk programma van eisen op te stellen. Een goed resultaat en proces beginnen bij duidelijkheid over wat u als opdrachtgever wilt en wat de mogelijkheden zijn.

Els heeft haar sporen verdiend als projectmanager in stadsvernieuwings- en infrastructuurprojecten; en als adviseur en uitvoerder van de contractering. Op grond van deze ervaring heeft zij organisatie-opdrachten gedaan ter professionalisering van bijvoorbeeld een Projectbureau. Zij geeft gastcolleges in dit vak aan meerdere hbo-instellingen.

Als u een vraag heeft -bijvoorbeeld om uw woonkosten te verlagen of comfort te verbeteren- neem dan contact op met Els Franken.

Geerdinkhof 545 | 1103 RJ
06 22638919 | 020 6910712
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Heb je het gevoel dat je tekort schiet in de zorg voor je gehandicapte kind en dat je geen adem kunt halen?
  • Ervaar je de constante strijd tussen het beste voor je kind willen doen én zelf moeten werken én ook zelf willen leven?
  • Is je kind overleden en zie je de weg niet meer? Lukt het je niet de draad van het leven weer op te pakken? Voelt alles leeg en zinloos?

"Ik voel me respectvol en met aandacht behandeld"

Door mijn sessies ontstaat balans en diepe ontspanning zodat je weer ruimte en energie hebt om goed te zorgen én te leven.
Thermiek draagt bij aan een nieuw evenwicht, zodat je weer levensenergie krijgt en kunt voelen, rouwen en zelfs genieten.
Ik ben Noor Pels, Reiki-practitioner. Mijn zoon had een progressieve ziekte. Na 24 jaar zorg is hij overleden.
Van harte nodig ik je uit voor een kosteloze kennismakingsbehandeling.

Geerdinkhof 531 | 1103 RJ
06 24667265
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor al uw klussen in en om het huis. Van het timmeren van kasten, het plaatsen van sloten, muren en ramen tot de badkamer, keuken en het terras.

Schippersdiensten, voor al uw dagtochtjes in en rond Amsterdam, van sloep tot salonboot, Klaas regelt het.

Geerdinkhof 373 | 1103 RD
020 6900685 | 06 15054557
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.deregressiesite.nl

Wordt het leven te zwaar, zijn er problemen die onoplosbaar lijken, heeft u last van een fobie of trauma, of krijgt u in uw leven steeds te maken met dezelfde soort problemen?
Het kan zijn dat er in uw jonge jaren iets heeft plaatsgevonden waar u nu nog last van heeft, bijvoorbeeld het verlies van het zelfvertrouwen. In veel gevallen kan regressietherapie u helpen om inzicht te krijgen zodat het leven prettiger wordt.
U kunt daarvoor terecht bij Riny Boll.

Geerdinkhof 86 | 1103 PS

Als Business Consultant bij Redmond Consultancy & Management RCM ben ik een autoriteit op het gebied van Ondernemingsplannen en Business Coaching.
U wilt:

  • uw onderneming starten
  • uw ondernemingsplan schrijven
  • uw onderneming laten doorlichten (second opinion)

Neem dan contact op met mij, drs. H (Henk) Redmond.

Geerdinkhof 103 | 1103 PS
06 20488732
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stel uw dochter gaat werken in Portugal, uw zoon wordt verliefd op een Braziliaanse, uw eigen man wil een gezondheidscentrum starten in de Algarve, u zelf ziet het licht en gaat een B&B beginnen in het pasgekochte huis. Of gewoon: u vindt het Portugees mooi. U wil begrijpen waarover Cristina Branco zingt. Kom dan naar drs. Sabina Guicherit.

Praktische lessen - overdag of 's avonds - voor een betere communicatie in het land van uw dromen. Introductieles van 30 min. gratis.
Ook voor bijles aan leerlingen V.O. in Nederlands en Frans.

Geerdinkhof 218 | 1103 PZ
020 6005225
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.lopenoplesbos.nl

Het Griekse eiland Lesbos is een waar natuurparadijs. Het heeft een zeer afwisselend landschap, prachtige, eeuwenoude wandelpaden en is vindplaats van talloze soorten wilde orchideeën. Daarnaast wordt het beschouwd als een van de beste vogelaarsbestemmingen in de Middellandse Zee.

LOPEN OP LESBOS verzorgt individuele vakanties naar dit groene en ongerepte eiland. Begonnen als wandelorganisatie heeft het bedrijf zich inmiddels ontwikkeld tot allround Lesbosspecialist, met kleinschalige, authentieke verblijven op twaalf locaties.
Er wordt geheel op maat gewerkt: een vakantie kan op elk gewenst moment beginnen en elke gewenste duur hebben. Ook kunnen diverse bestemmingen en activiteiten met elkaar gecombineerd worden: wandelen hier, vogels kijken daar, een paar dagen luieren aan het strand en tot slot de rijke cultuur van het eiland ontdekken.
Verder worden er thema- en groepsreizen georganiseerd en importeert het bedrijf biologische extra vergine olijfolie uit Lesbos, direct van de boer.

06 53777758
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Slim zaken doen en een een steentje bijdragen aan de maatschappij gaan heel goed samen. Sterker nog, dat zorgt er juist voor dat nieuwe vormen van ondernemen en samenleven van de grond komen. Slimme en verantwoorde initiatieven van ondernemers en organisaties krijgen meer kans als zij bij bedrijfsnetwerken en overheden kunnen laten zien wat het oplevert.
Dat doen we door netwerken te versterken, platforms op te bouwen en ondernemers en overheid hun kennis en ervaring te laten delen. We werken graag met ondernemers die voorop lopen in bijvoorbeeld duurzame mobiliteit en innovatie, maar ook met organisaties die de samenwerking opzoeken in sociale zaken, bijvoorbeeld als het gaat om de preventie van huwelijksdwang.

Geerdinkhof 373 | 1103 RD
020 7995820
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.hnh-computing.nl

H&H Computing Amsterdam kan de meest uiteenlopende computerproblemen oplossen: van het verwijderen van virussen tot het herinstalleren van uw laptop / pc met behoud van al uw gegevens. Maar ook andere veel voorkomende computerproblemen zoals driver problemen, defecte hardware en Windows-problemen lossen wij graag voor u op. En als u toe bent aan een nieuwe computer kunnen wij een computersysteem voor u samenstellen die aan uw specifieke wensen voldoet.
Voor dit alles kunt u contact opnemen met Henk Bout jr.

Geerdinkhof 359 | 1103 RC
06 24320666

Husslage Consultancy & Services is een consultancy bedrijf dat software van Oracle implementeert bij middelgrote en grote ondernemingen en is gevestigd op het Geerdinkhof.
Naast deze vorm van dienstverlening en deze professionele activiteiten is eigenaar Richard Husslage een amateur DJ en dansleraar.
Richard heeft een complete, uitgebreide disco installatie met lichteffecten en draait geregeld in bar Groenhoven. Zijn specialisme is heerlijke dansmuziek uit de jaren 70 en 80, ideaal voor een feestje
Wilt u een feestje geven en heeft zoekt u een DJ compleet met apparatuur, neem dan contact op met Richard Husslage.

06 5345 92 98
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lilian studeerde in 1990 af aan de Universiteit van Amsterdam en was daarna twee jaar werkzaam bij een gerenommeerd advocatenkantoor. Ambitieus begon zij al in 1993 haar eigen advocatenkantoor "Dijkstra & van den Ende advocaten", samen met Hilmar Dijkstra. Hun expertises vullen elkaar nog steeds goed aan.

Lilian van den Ende is een eigentijdse vrouw met gevoel voor humor. Zij communiceert in heldere taal en houdt zich aan afspraken. Zij is een doorzetter die een prettig contact en een open en transparante samenwerking met haar cliënt op prijs stelt om zo tot een succesvolle oplossing van de zaak te komen.

Het verlenen van rechtsbijstand aan bedrijven en aan particulieren op het gebied van arbeidsrecht, ondernemingsrecht, bestuursrecht en civiel recht behoren tot haar vakgebieden. Lilian is gedreven met de wil om te winnen, niet bang om te procederen, maar als zij meent dat het beter is om te schikken dan zal zij dat met krachtige argumentatie duidelijk maken. Het scheelt de cliënt veel tijd, kosten, moeite, emoties en mogelijk teleurstelling.

Een afspraak met Lilian van den Ende is snel gemaakt. U bent welkom op haar kantoor te Purmerend of zij komt bij u langs. U kunt haar altijd bellen voor nadere informatie.

020 6912135 | fax 020 3631608
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.mdelangen.nl

Al ruim 20 jaar werkzaam in Zuidoost.
Wij hebben klanten uit alle lagen van het MKB, van klein tot middelgrote bedrijven. Daarnaast doen wij aangiften Inkomstenbelasting voor zowel de zakelijke als particuliere klanten.
DigiD of inlogcodes niet nodig, in bezit van beconnummer.
De prijzen voor aangiften zijn particulier v/a € 31 en zakelijk v/a € 65.
Boekhoudingen, BTW aangiften, Loonwerk v.a. € 23,50 excl.btw per uur.

Geerdinkhof 476 | 1103 RG
020 6997179 | 06 22125986
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.watisweissheid.nl

Onder de naam Watisweissheid heb ik, Ilona Weiss, mijn Reiki praktijk aan huis gevestigd.
Wat ik u kan beloven is intense ontspanning, verlichting van pijn zowel fysiek als psychisch (denk aan opruimen oud zeer) en een reset van uw persoon als geheel, d.w.z. wie u bent wordt in de kern weer opgefrist.
Al uw klachten komen voort uit een verstoord evenwicht, Reiki laat u een vernieuwd evenwicht hervinden.
Op mijn website koos ik de metafoor van kiezels: dezelfde stof, anders gerangschikt, geeft een nieuw evenwicht.
Leg de kiezels in water en kijk hoe een opfrisbeurt eruit ziet, uw kern schittert weer!
Reiki valt onder de alternatieve zorg. Korte intake + 1e behandeling gratis.