06 5345 92 98
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lilian studeerde in 1990 af aan de Universiteit van Amsterdam en was daarna twee jaar werkzaam bij een gerenommeerd advocatenkantoor. Ambitieus begon zij al in 1993 haar eigen advocatenkantoor "Dijkstra & van den Ende advocaten", samen met Hilmar Dijkstra. Hun expertises vullen elkaar nog steeds goed aan.

Lilian van den Ende is een eigentijdse vrouw met gevoel voor humor. Zij communiceert in heldere taal en houdt zich aan afspraken. Zij is een doorzetter die een prettig contact en een open en transparante samenwerking met haar cliënt op prijs stelt om zo tot een succesvolle oplossing van de zaak te komen.

Het verlenen van rechtsbijstand aan bedrijven en aan particulieren op het gebied van arbeidsrecht, ondernemingsrecht, bestuursrecht en civiel recht behoren tot haar vakgebieden. Lilian is gedreven met de wil om te winnen, niet bang om te procederen, maar als zij meent dat het beter is om te schikken dan zal zij dat met krachtige argumentatie duidelijk maken. Het scheelt de cliënt veel tijd, kosten, moeite, emoties en mogelijk teleurstelling.

Een afspraak met Lilian van den Ende is snel gemaakt. U bent welkom op haar kantoor te Purmerend of zij komt bij u langs. U kunt haar altijd bellen voor nadere informatie.