Geerdinkhof 218 | 1103 PZ
020 6005225
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.lopenoplesbos.nl

Het Griekse eiland Lesbos is een waar natuurparadijs. Het heeft een zeer afwisselend landschap, prachtige, eeuwenoude wandelpaden en is vindplaats van talloze soorten wilde orchidee├źn. Daarnaast wordt het beschouwd als een van de beste vogelaarsbestemmingen in de Middellandse Zee.

LOPEN OP LESBOS verzorgt individuele vakanties naar dit groene en ongerepte eiland. Begonnen als wandelorganisatie heeft het bedrijf zich inmiddels ontwikkeld tot allround Lesbosspecialist, met kleinschalige, authentieke verblijven op twaalf locaties.
Er wordt geheel op maat gewerkt: een vakantie kan op elk gewenst moment beginnen en elke gewenste duur hebben. Ook kunnen diverse bestemmingen en activiteiten met elkaar gecombineerd worden: wandelen hier, vogels kijken daar, een paar dagen luieren aan het strand en tot slot de rijke cultuur van het eiland ontdekken.
Verder worden er thema- en groepsreizen georganiseerd en importeert het bedrijf biologische extra vergine olijfolie uit Lesbos, direct van de boer.