In 1996 trof een aantal ondernemers en kleine zelfstandigen uit Geerdinkhof elkaar bij een burenborrel. Ze besloten toen de 3G Ondernemersgroep op te richten.

Dit initiatief leidde tot het vervaardigen van een floppy met daarop een twintigtal namen. Ik herinner me er enkele: een lampenimportbedrijf, een klusbedrijf, een grafisch ontwerper en nog een taleninstituut. De floppy kan ik niet meer vinden en die gaat vast ook niet meer in mijn computer.

Maar... er is onlangs in onze buurt een vrouw opgestaan die haar schouders wil zetten onder het heropenen van zo'n ondernemersplatform. Het is Carin Biegnolé: ze staat afgebeeld op de voorkant van het Infobulletin van september 2013 en in Het verhaal achter de omslag leest u meer over haar.

Dus hierbij nu de oproep: bent u ondernemer, klein of groot, zzp'er, meldt u zich aan bij ons. Carin en ik zullen dan op korte termijn zorgen voor een eerste kennismaking en wellicht volgen hier mooie dingen uit. In deze tijd van crisis moeten we de handen ineenslaan en samenwerken: business to business.

Aanmelden graag via:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.