Afgelopen woensdag, 12 februari waren we bijeen met: Ria de Gier, Carin Biegnolé, Els Franken, Ed Peereboom en Sabina Guicherit (verslag)

Het werd een bijzondere avond omdat we de agenda niet precies gevolgd hebben, maar wel uitvoerig stilstonden bij ons individuele USP (unique selling point) en dat van het Ondernemersplatform zelf. Centraal thema was: ieder van ons heeft een zeldzame kennis en daar moeten we wat mee DOEN!!!

Ria de Gier: Al 27 jaar woont zij op het Geerdinkhof . Op een gegeven moment is ze zich gaan interesseren voor aura's , volgde een Beroepsopleiding in die richting en is nu helemaal klaar om als healer te gaan werken. Haar bedrijf heet Aurabel. In het eerstvolgende nummer kan men maar advertentie lezen.

Haar USP is :de beste aurahealer van Amsterdam te worden. Al vele malen heeft ze tijdens haar opleiding (aan de St. Nederlof Foundation) bewezen dat ze voor mensen veel kan betekenen. Tijdens haar opleiding heeft ze ook huisdieren met ziekteverschijnselen behandeld.

Els Franken: Met haar zeldzame kennis (van allerlei technische zaken) heeft ze al veel succes gehad bij infrastructurele projectmanagement. O.a. bij Gemeenten. Zij wil niet lokaal denken, maar zich aanbieden als technisch adviseur ver buiten Amsterdam en bij onze oosterburen. Zij spreekt goed Duits. Haar USP is dus: met verstand van zaken technische projecten tot een succesvol einde brengen.

Sabina Guicherit: is taalspecialist (Portugees en Nederlands als Tweede taal) en kan studenten, jong en oud, inspireren om van de taal een bruikbaar instrument te maken. Zonder taalbeheersing geen echte deelname aan de maatschappelijke processen mogelijk. En het halen van het diploma NT2 is momenteel verplicht en voorwaarde voor een goede baan. USP: de juiste manier van kennisoverdracht vinden voor de juiste persoon.

Ed Peereboom is al 10 jaar de promotor van het Griekse eiland Lesbos. Hij organiseert reizen op maat naar Lesbos. Ook verkoopt hij olijfolie van dat eiland. Lopen op Lesbos is een begrip geworden , hier in onze wijk, maar in heel Nederland. Zijn USP: al zijn klanten die tevreden zijn en dat op zijn website hebben geschreven.

Carin Biegnolé: over haar kon men al lezen in het Info Bulletin van vorig jaar december. Zij legt verbindingen in complexe structuren tussen overheid en randorganisaties. Haar zeldzame kennis bestaat uit het snel ontrafelen van de problemen tussen organisaties teneinde de samenwerking tussen hen de verbeteren en te optimaliseren. Haar USP: haar onafhankelijk en vrij denken en handelen zodat positieve effecten bereikt worden.

Tenslotte het USP van ons eigen Ondernemersplatform: Het OP biedt een keur aan hoogopgeleide en kwalitatief goed scorende ondernemers die elkaar waar nodig graag versterken. De sectoren zijn o.a.: Bouw, communicatieadvies, gespecialiseerde reizen,talenonderwijs,technische adviezen en geestelijk welzijn. De leden weten elkaar goed en snel te vinden om zo hun expertise beschikbaar te stellen voor zowel B to B als individuele opdrachten. Het Platform zoekt ook samenwerking met andere Ondernemersorganisaties. We willen alle ondernemers in kaart brengen, zodat B to B succesvol zal zijn en wij van elkaar kunnen leren.

We hebben de vierde bijeenkomst gepland op woensdag 2 april bij Ed Peereboom, Geerdinkhof 218 om 20.30 uur.

Welkom: Ondernemers van Geerdinkhof!

Sabina Guicherit
Carin Biegnolé

Ria de Gier: Al 27 jaar woont zij op het Geerdinkhof . Op een gegeven moment is ze zich gaan interesseren voor aura’s , volgde een Beroepsopleiding in die richting en is nu helemaal klaar om als healer te gaan werken. Haar bedrijf heet Aurabel. In het eerstvolgende nummer kan men maar advertentie lezen.

Haar USP is :de beste aurahealer van Amsterdam te worden. Al vele malen heeft ze tijdens haar opleiding (aan de St. Nederlof Foundation) bewezen dat ze voor mensen veel kan betekenen. Tijdens haar opleiding heeft ze ook huisdieren met ziekteverschijnselen behandeld.