Enkele maanden geleden is het initiatief genomen om het Ondernemersplatform Geerdinkhof nieuw leven in te blazen. Hoe ver zijn we inmiddels?

De afgelopen drie bijeenkomsten, respectievelijk bij Carin Biegnolé, Els Franken en Sabina Guicherit, waren informatief en oriënterend. Het was vooral om te na te gaan of een club van ondernemers meerwaarde kan hebben voor de deelnemers.

Presentatie
We zijn voortvarend begonnen met het uitwerken van een presentatie van wat we zoal te bieden hebben. Els hield bijvoorbeeld een boeiende presentatie over het verduurzamen van een woning in Geerdinkhof, compleet met beelden en berekeningen. Het loont, dat konden we allemaal constateren. Later dit jaar hopen we dat zij haar bevindingen voor een groter publiek kan laten zien. In de hoop dat daar ook opdrachten uit zullen rollen.
Immers, we zoeken allemaal naar creatieve ideeën om werk te genereren. Dat werk kan van alles inhouden: aannemer zijn, belastingaangifte verzorgen, feesten organiseren, technische adviezen verstrekken, taalworkshop verzorgen, glaswerk verkopen etcetera. Dit platform is daar een goed middel voor.

Unique selling point
Vooropgesteld dat het platform nog in oprichting is en een aantal zaken op dit moment nog wordt uitgezocht (bijvoorbeeld de diversiteit aan ondernemingen en beroepen in Geerdinkhof en de bereidheid tot deelname) zou een unique selling point (usp) als volgt geformuleerd kunnen worden.

Het Ondernemersplatform Geerdinkhof biedt een keur aan hoog opgeleide en kwalitatief goed scorende ondernemers die elkaar waar nodig graag versterken.
De sectoren zijn: vervoer, paramedisch, verzorgend, tuinontwerp, bouw (van klussen tot procesmanagement en architectuur), communicatieadvies (begeleiding en initiëring veranderingsprocessen grote ondernemingen), medisch, juridisch, kunsten (fotografie, letteren, muziek), media en gespecialiseerde reizen.

Het platform zorgt ervoor dat de ondernemers elkaar goed en snel weten te vinden om zo hun expertise beschikbaar te stellen voor zowel b2b-werkzaamheden als individuele opdrachten.
Het platform zoekt ook samenwerking met andere ondernemersnetwerken.

Je bent van harte welkom op de vierde bijeenkomst, woensdag 2 april om 20.30 uur bij:
Ed Peereboom
Geerdinkhof 218
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wil je van tevoren zeggen of je aanwezig zult zijn?

Sabina Guicherit en Carin Biegnolé