Els Franken hulp bij verbouwing en verduurzaming van uw eigen huis

Geerdinkhof 246 | 1103 PZ
06 46232348
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.linkedin.com/in/elsfranken

Ir. E (Els) Franken is als bouwkundig ingenieur nu adviseur op het gebied van offertes opvragen, aanbesteding (opdrachtverstrekking) en procesbegeleiding bij verbouwingen, onderhoud en verduurzaming. Met verduurzaming wordt in dit verband bedoeld vermindering van energie afgenomen van het energiebedrijf door isolatie en installaties als zonnepanelen, zonneboiler en warmtepomp. Voor uitvoering van opdrachten die aan uw verwachting voldoet, is het nodig een degelijk programma van eisen op te stellen. Een goed resultaat en proces beginnen bij duidelijkheid over wat u als opdrachtgever wilt en wat de mogelijkheden zijn.

Els heeft haar sporen verdiend als projectmanager in stadsvernieuwings- en infrastructuurprojecten; en als adviseur en uitvoerder van de contractering. Op grond van deze ervaring heeft zij organisatie-opdrachten gedaan ter professionalisering van bijvoorbeeld een Projectbureau. Zij geeft gastcolleges in dit vak aan meerdere hbo-instellingen.

Als u een vraag heeft -bijvoorbeeld om uw woonkosten te verlagen of comfort te verbeteren- neem dan contact op met Els Franken.