Deze keer mocht Infobulletin een kijkje nemen bij Piet Hein van der Weijden en Noor Pels, wonend op nummer 545. Zoals zovelen pasten ook zij hun huis aan bij hun behoeften en wensen. We zien veel lichtinval en buiten de eigenlijke woonkamer een extra ruimte. Kijkend naar de foto beschrijven zij hun huis als volgt.

Wonen van der weijden

De lentezon schijnt door het nieuwe raam naar binnen en tekent figuren op de grond.
De basilicum reikt met haar geurende blaadjes uit naar het zonlicht en voorspelt een heerlijke maaltijd . De fotograaf ving met zijn camera nog net het blauwe tafeltje, dat al op weg was naar een andere bestemming.
Het glazen huisje, eerst zorgkamer, transformeert nu zo zoetjesaan tot onze nieuwe bibliotheek en serre, met uitzicht op de tuin. De oranje stoeltjes zijn op onze maat en brengen veel kleur.
Wij zijn heel blij met ons lichte ruime huis en de groene omgeving.