Dat liep nog bijna mis, mijn laatste Kijkje bij de buren.

Wonen els franken

Naarmate ons vertrek nadert komen de dingen die nog gedaan moeten worden stormachtig dichterbij. Maar goed, ik had het beloofd, dus vol goede moed naar de opdracht: het huis van Els Franken en familie. Dat zegt u nog even niets (behalve de mensen die hen kennen natuurlijk), maar ze bewonen het huis in de 200-serie op de hoek van de Geerdinkhofweg, waar vorig jaar opeens een tweede etage op kwam.
En toen die eenmaal stond, bij de buren ernaast nog een. En toen die eenmaal stond een paar huizen verder weer een; kortom, een succes.
Els had via de redactie laten weten dat ze het leuk zou vinden als die nieuwe etage in beeld gebracht zou worden, en met name een foto van de kamer van een van haar muzikale zonen.

Maar ja, eenmaal boven bleek het allemaal mooi gebouwd te zijn, maar de kamer is maar een deel van de top-etage. Een tweede kamer, een badkamer en een balkon vormen het geheel. En dan mag ik een supergroothoeklens hebben, maar een bescheiden oppervlak die een jongenskamer nu eenmaal heeft, leent zich moeilijk voor de opnames à la de riante huiskamers die we gewend zijn in deze serie.
Ik heb Els dus van harte aangera-den een mooi artikel te schrijven over het ontwerpen van hun droometage, de moeilijkheden (bouwaanvraag), de bouw zelf en het uiteindelijke, fraaie resultaat, zodat ook anderen met vergelijkba-re huizen er iets aan hebben. Met foto's graag.

Maar ondertussen had ik geen foto voor onze vaste rubriek. Laten ze nu ook nog een mooie woonkamer met een prachtig verbouwde open keuken hebben; kijk, now we're talking! Degene achter de piano is, u raad het al, de muzikale zoon.
Els wil je alles over hun huis vertellen, dus als wachten op het volgende nummer van het InfoBul-letin te lang duurt, gewoon even langs gaan.

Ik ben heel blij het fraaie Bulletin in goede handen achter te laten, en nu het een echt buurtblad wordt, huis-aan-huis verspreid, hoop ik dat er misschien iemand van de redactie bereid is een exemplaar naar Israël te sturen, want ik wil het GRAAG blijven volgen, het is en blijft MIJN buurt...