Omdat er weer geen aanmeldingen waren en omdat ik mijn buurman hoorde die een betonboor hanteerde dacht ik, kom, laat eens zien wat daar gebeurt, misschien is het iets voor het Infobulletin.

Wonen klaas

Klaas bleek een wandje te hebben gemaakt waar-achter de kinderen kunnen spelen zonder de hele kamer direct in gebruik te nemen, en waar aan de andere kant de platte TV hangt om daar rustig (?) te kunnen kijken. Dat vraagteken heeft te maken met twee kinderen van vier en een van zeven en als die thuis met vriendjes spelen, tja...

Eigenlijk zijn het twee wandjes: een, de rechter donkere op de foto, schermt het aantrekkelijke TV-zitje af van de entree, de gangdeur zit om de hoek van de lichte keukenhoek uiterst rechts. Het tweede wandje, midden op de foto, scheidt kijkhoek van speelhoek. De transparante kastjes waar je recht tegenaan kijkt, onder de leuke schilderijen van ondermeer de kinderen, zitten vol speelgoed. Uiterst links is nog het vergrote raam in de lange zijde van de kamer zichtbaar, een van de twee grote ramen in die kant; wat heerlijk toch om een "aannemende" en uitvoerende man in huis te hebben!

Dank buren, en dank poesjes dat jullie zo bereidwillig poseerden!