Wat een spannende woonkamer hebben Frank en Carine, met hun zonen de bewoners van een van de grote grijze drie-etagewoningen in het hoge noorden van Geerdinkhof. Het intrigeert al wanneer je er 's avonds langs loopt en zowel voor als achter, door de vitrageachtige overgordijnen de lamparmaturen met zo'n tien, twaalf wilde lampjes ziet branden. Wat zit daar achter? Overdag mocht ik komen kijken.

De jong ogende bewoners, die toch al vijfentwintig jaar in hetzelfde huis wonen, hebben een gedurfde, maar succesvolle verbouwing uitgevoerd. Het voert te ver om het in detail uit te leggen, maar het resultaat is dat de hal groter is geworden, de kamer veel meer een geheel is dan de L die het ervoor was, en er dankzij de toegevoegde serre natuurlijk ook meer licht en ruimte is ontstaan. Ik moest meteen aan mijn vrouw denken toen ik de fraaie kleuren waarmee de wanden beschilderd zijn zag; ze zou smullen van het gebruik van zoveel kleur. Ook de inrichting is vol kleur, lampen, kasten kussens, schilderijen, de familie leidt beslist een kleurrijk bestaan!

Ook hier werd ik weer hartelijk ontvangen, en kreeg alle medewerking met het klein beetje slopen van de kamer om wat ruimte voor mijn statief te maken. Wat is het toch een leuk bestaan, fotograaf voor het Infobulletin. Nu nog een sponsor die er een riante vergoeding aan verbindt. Kent u iemand?

Wonen familie waardenburg