Vraag & aanbod

In een tuin in Geerdinkhof scharrelt sinds enige tijd een exotische, geringde vogel die duidelijk thuishoort in een volière.

Mist u een vogel? Stuur dan aub een u dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van het soort vogel dat u mist en uw contactgegevens

vraag en aanbod voorleesexpres logo

Voorlezen is belangrijk voor de taalontwikkeling van kinderen van 2- 7 jaar. De VoorleesExpress stimuleert de taalontwikkeling van kinderen en verrijkt de taalomgeving thuis.

Wethouder Onderwijs, Jeugd en Diversiteit van de gemeente Amsterdam, Simone Kukenheim, heeft zich als ambassadeur verbonden aan Voorlees Express Amsterdam. Zij werkte mee aan een video over VoorleesExpress Amsterdam. Bekijk dit vrolijke filmpje en wordt vrijwilliger!

Het Geerdinkhof Infobulletin zoekt wegens aanstaand vertrek van een van de redactieleden ter versterking een

enthousiast redactielid

De ideale kandidaat houdt van zelf schrijven en/of van het redigeren van andermans teksten. Hij of zij heeft belangstelling voor wat er op Geerdinkhof en naaste omgeving gebeurt, maakt gemakkelijk contact met anderen en vindt het een leuk vooruitzicht om samen met een klein groepje medebewoners vier keer per jaar een Infobulletin voor Geerdinkhof samen te stellen.

Herkent u zich hierin? Neem dan contact op met de redactie voor meer informatie.

vraag en aanbod oorbel

Deze oorbel is, al een paar jaar geleden, gevonden op Geerdinkhof. Inlichtingen: Yolanda Grift, GH 206, 020 600 41 55

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afgelopen week een spontaan bezoekje aan de deur gehad van een alleraardigste Sander Dil van www.duitsekozijnen.nl. Of wij geïnteresseerd waren in de renovatie van onze aluminium kozijnen. Ik ben zeer benieuwd wie ervaring heeft met dit bedrijf, en/of de Veka kunststof kozijnen die men aanbied bevallen.

Met vriendelijke groet,

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. nr 286

vraag en aanbod isolani

Lees meer...

Ik ben Daphne, airdale-terrier, en mijn baasje kan me niet altijd zelf uitlaten. Vaak gaat het prima, maar na bijvoorbeeld een val lukt het niet goed. Alle buren doen wel hun best voor mij, maar wat meer hulp zou fijn zijn.
Wie wil mij af en toe uitlaten? Ik moet wel aan de lijn, want ik ren graag achter kleine witte hondjes aan. Maar verder ben ik erg lief.
Als je af en toe bereid bent mee te helpen, bel dan met mijn baasje!

Bob Geeven
Geerdinkhof 163
Tel. 020-6909604

Op Geerdinkhof wonen nogal wat mensen die muziek maken. Van tijd tot tijd gaan er dan ook geluiden op om tot een vorm van samenspel te komen. Misschien leidt dat ooit tot een Geerdinkhof-band. Hans Drissen doet een voorstel.

Partij onbeschadigde, orginele bakstenen, gebruikt in de gevels van huizen, schuren en garages van nrs 313 t/m 499.

Prijs n.o.t.k.

Loek Nooij, tel. 6908996

 

Te koop voor 10 euro: 21 stuks zeskantige grindtegels, doorsnede 30 cm. Nooit gebruikt.

Geschikt voor border, als standaard voor plantenbak, of muurtje.

Tevens 2 vierkante grindtegels 40 x 40 cm.
Alles is goed bewaard in mijn garage en ik heb ruimte nodig. Wie o wie?

Geerdinkhof 10 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Er is een bos sleutels gevonden op de parkeerplaats van de 500 nummers.
Indien van u, graag contact opnemen met dhr. Frans v.d. Hoogte.

tel: 06-17146461

vraag en aanbod zoiizo

zoiizo is dé gratis online buurtmarktplaats voor bewoners in Zuidoost. Op de website vindt u vragen en aanbiedingen van bewoners die iets zoeken of juist iets voor een ander willen doen. Bij zoiizo helpen bewoners elkaar zonder dat er een financiële vergoeding tegenover staat. Denk aan het uitlaten van de hond, helpen met het doen van boodschappen, een klusje doen in huis of in de tuin, iemand een lift geven of gezellig samen naar de film of koffie drinken. Het kan van alles zijn! Iedereen heeft wel eens iets te vragen, of iets aan te bieden. U toch ook?

vraag en aanbod je kunt meer

MEER doen, leren, betekenen, geven, beleven, samen!
Jekuntmeer.nl is dé site voor vraag en aanbod in passend werk, opleiding en activiteiten op het gebied van Zorg & Welzijn.

Dit aanbod staat in het kader van een hogere deelname(participatie) van alle mensen aan het maatschappelijk verkeer. Het aanbod bevindt zich op de gebieden van ontmoeten, doen, leren, en werken.
De website www.jekuntmeer.nl biedt in vier gemeenten een platform/sociale kaart waar bezoekers het totaalaanbod aan activiteiten in de zorg en welzijnsector kunnen vinden.

Beste bewoners van het Geerdinkhof,

 

Wij (Leonard en Annemarie) zijn op zoek naar een lieve oppas voor 1 dag in de week voor onze kinderen. Vlinder is 6, Max is 4 en Emma is 2 jaar. 

 

Het gaat om 4,5 uur van 13.30 tot 18.00 uur op een dinsdag en/of donderdag.

 

Vanzelfsprekend staat hier een vergoeding tegenover.

 

Heeft u interesse of verdere vragen,

dan kunt u bellen met Annemarie

(06-12299079).

 

Motor met afstandsbediening voor het elektrisch openen van garagedeur - € 100

Cello met strijkstok in hoes - € 150

Computer HP S 5000 Series, nieuw - € 300

Geerdinkhof nr 102
Tel: 020-6953322

tegen enige vergoeding:

21 stuks zeskantige grindtegels, doorsnede 30 cm. Geschikt voor border, als standaard voor plantenbak, of muurtje. In goede staat.

Tevens twee vierkante grindtegels

40 x 40 cm.

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Was u ook pionier op Geerdinkhof en hebt u aardige foto’s uit het begin van uw buurtje en eventueel de wijdere omgeving? Meld u aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Regelmatig komt bij de redactie de vraag binnen of zij kennis heeft aan goede metselaars, dakdekkers, loodgieters etc.

Nu hebben we allemaal wel eens ervaring gehad met een bedrijf uit deze branches, maar het kan wellicht interessant zijn om goede referenties en ervaringen wat meer stelselmatig te verzamelen en ter beschikking van alle bewoners te stellen.

Gezocht: een twintigtal (tuin)tegels als contragewicht,
maximaal 5 kg per stuk.

Wie wil er van zijn/haar tegels af?

S.v.p. contact met:

Erik Stutterheim, GDH 398

020-6957730

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Sleutelbos met vier sleutels, zoekgeraakt op of rondom 7 januari jl., vermoedelijk ter hoogte van de huizen in de 500-nummers of tussen deze huizen en Groenhoven.

Veel dank voor het terugbrengen.

O. Agema
06 52 088 000