Regelmatig komt bij de redactie de vraag binnen of zij kennis heeft aan goede metselaars, dakdekkers, loodgieters etc.

Nu hebben we allemaal wel eens ervaring gehad met een bedrijf uit deze branches, maar het kan wellicht interessant zijn om goede referenties en ervaringen wat meer stelselmatig te verzamelen en ter beschikking van alle bewoners te stellen.

Er zijn overigens ook andere manieren om een referentie te bekijken van een vakman. Werkspot.nl bijvoorbeeld is een internetsite waarop je een klus kunt aanbieden (behangen, dakdekken, noem maar op) en waar dan vakmensen op kunnen bieden. Je kunt ook op naam vaklieden of klussenbedrijven zoeken en projecten bekijken die zij al hebben uitgevoerd. Ook kun je referenties zien van degenen die hen de betreffende klus hebben gegund.
Toch zou ook het Infobulletin een bijdrage hieraan kunnen leveren. Stel: u heeft uw dak laten dekken, dan is het interessant voor andere Geerdinkhofbewoners te weten of u tevreden was, wat de prijs was en wie het werk heeft uitgevoerd. Op deze manier kunnen we een soort van database opbouwen op onze website www.geerdinkhof.nl, zodat die voor een ieder te raadplegen is.

Dus: heeft u aan of bij uw huis een klus laten uitvoeren (in de breedste zin van het woord, van behangen tot het bestraten van de tuin), geef dan informatie over deze klus door aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vermeld daarbij in ieder geval het volgende: huisnummer (zodat anderen weten wat voor soort huis in Geerdinkhof het betreft), aard van de uitgevoerde werkzaamheden, prijs, naam van de uitvoerder en uw beoordeling van aanpak en resultaat.

Uw buurtgenoten zullen u dankbaar zijn voor deze informatie. Op deze manier maken anderen ook een grotere kans op een goed stuk werk, tegen een redelijke prijs!