Op Geerdinkhof wonen nogal wat mensen die muziek maken. Van tijd tot tijd gaan er dan ook geluiden op om tot een vorm van samenspel te komen. Misschien leidt dat ooit tot een Geerdinkhof-band. Hans Drissen doet een voorstel.

Hallo, mijn naam is Hans Drissen en mijn vrouw en ik wonen zo'n twintig jaar met veel plezier op Geerdinkhof. In de jaren '80 t/m 2000 heb ik naast mijn studie en werk veel muziek gemaakt en in diverse bands gespeeld. In 2005 ben ik ermee gestopt, omdat ik het in combinatie met mijn werk als docent Duits op een grote scholengemeenschap in Haarlem niet meer kon opbrengen in de weekenden stad en land af te reizen om op te treden.

Ik speel met name pedal steel guitar. Een instrument dat veelal in country & western en Americana te horen is en in mindere mate in jazz/blues en popmuziek. Sinds 2005 speel ik vrijwel niet meer. Echter, het bloed kruipt waar het niet gaan kan.

Nu weet ik dat op Geerdinkhof een aantal muzikanten woont. Graag zou ik in contact willen komen met muzikanten die ook op Geerdinkhof (of Groenhoven) wonen en die bijvoorbeeld basgitaar, drums, gitaar, piano, viool en andere snaarinstrumenten bespelen en die vrijblijvend zo af en toe muziek willen maken. Ook zangers en zangeressen zijn welkom. Het genre: Americana, country, singer-song writer, blues, en swing music. Geen pop!
Zo ja, neem dan contact met mij op.

Hans Drissen
Geerdinkhof 659
tel: 020 - 6959202