Infobulletin

Infobulletin zoekt bezorgers

Voor het bezorgen van het Infobulletin, de uitnodigingen voor de Algemene Ledenvergadering en de flyer voor de burenborrel, zoek ik nog extra leden/vrijwilligers.

 

Door ziekte en/of vakantie zijn er af en toe te weinig mensen beschikbaar om alles op tijd weg te krijgen. Wie wil als reserve onze uitdeelploeg komen versterken?

 

De bezorging van een en ander is ongeveer zeven keer per jaar. Per keer (wijk) kost het u ruim een half uur om alles in de brievenbussen te stoppen. Doorgaans haal ik het printwerk op bij de drukker en probeer ik, na het uittellen, alles op dezelfde dag bij onze bezorgers te krijgen, zodat ook zij zo snel mogelijk hun werk kunnen doen. Meestal gebeurt dat binnen één à twee dagen.

 

Voor vragen of opmerkingen, en het liefst voor uw aanmelding, mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


 

Het Geerdinkhof Infobulletin zoekt wegens aanstaand vertrek van een van de redactieleden ter versterking een

enthousiast redactielid

De ideale kandidaat houdt van zelf schrijven en/of van het redigeren van andermans teksten. Hij of zij heeft belangstelling voor wat er op Geerdinkhof en naaste omgeving gebeurt, maakt gemakkelijk contact met anderen en vindt het een leuk vooruitzicht om samen met een klein groepje medebewoners vier keer per jaar een Infobulletin voor Geerdinkhof samen te stellen.

Herkent u zich hierin? Neem dan contact op met de redactie voor meer informatie.

Gedurende enkele jaren bepaalde ze het gezicht van het Infobulletin. Fotografe Jenny Wesly leverde de omslagfoto sinds het moment dat ons wijkblaadje een smoel kreeg. Letterlijk, want Jenny fotografeerde altijd mensen voor het omslag.

infobulletin jenny wesly small

Tijdens de buurtbarbecue hebben veel daar aanwezige Geerdinkhofbewoners een enquête over het Infobulletin ingevuld. De redactie wilde graag weten in hoeverre het IB in de wijk wordt gelezen.

infobulletin lezersonderzoek