In 2015 start Rijkswaterstaat met het verbreden van de A9 Gaasperdammerweg, inclusief de aanleg van een drie kilometer lange tunnel voor minder geluid en schonere lucht. De eerste voorbereidende werkzaamheden zijn in februari gestart. Verbreding van bestaande wegen, nieuwe bruggen en een tunnel zorgen voor een vlottere doorstroming van het verkeer, betrouwbare reistijden en een verbeterde leefomgeving. Ook Amsterdam Zuidoost profiteert hiervan.
Gaasperdammerweg

Inloopavond op 6 en 7 maart
Op donderdag 6 maart en vrijdag 7 maart organiseert Rijkswaterstaat een inloopavond over de voorbereidende werkzaamheden. De avonden zijn van 18.00 uur tot 21.30 uur in het Planetarium, Kromwijkdreef 11, Amsterdam Zuidoost. Deskundigen van Rijkswaterstaat vertellen u wat er allemaal gebeurt en geven uitleg over de begroeiing, de herplant en de inrichting van het grote park dat op het dak van de tunnel komt. Aanmelden is niet nodig en u kunt gratis parkeren. U bent van harte welkom.

Meer informatie
Op de website www.schiphol-amsterdam-almere.nl vindt u het laatste nieuws en nieuwsbrieven. U kunt zich hier ook gratis abonneren op een digitale nieuwsbrief.
Daarmee blijft u op de hoogte van het laatste nieuws. Ook kunt u bellen met de (gratis) informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002, dagelijks van 06.00 tot 22.30 uur.