venzo

Bent u een gepensioneerde Professional en wilt u uw kennis en ervaring inzetten voor anderen?
Meld u dan nu aan voor de Netwerkmeeting voor Gepensioneerde Professionals in Zuidoost.

Vele professionals gaan met pensioen of zijn dat reeds. Zij hebben een schat aan kennis en ervaring. Dit kunnen zij overdragen aan jongere generaties of inzetten als adviseur bij projecten en  organisaties als vrijwilliger.

Aan de andere kant zijn er veel (zelf)organisaties en burgers in Amsterdam Zuidoost die zich op allerlei manieren inzetten voor het welzijn in Zuidoost. Zij staan zeer welkom tegenover de mogelijkheid om advies en/of ondersteuning van gekwalificeerde gepensioneerde professionals te ontvangen.

Wanneer u zich aanmeld voor het Netwerk Gepensioneerde Professionals Zuidoost (NGPZ), wordt er een individueel kennismakingsgesprek met u gemaakt. Op basis hiervan wordt maatwerk geleverd. Wij zoeken projecten die aansluiten bij uw voorwaarden, voorkeur en professionele achtergrond.

Uw kennis, ervaring zijn zeer welkom en goud waard! Venzo streeft er naar dat het geboden vrijwilligerswerk betekenisvol is!

Tijdens de Netwerkmeeting wordt uitgelegd hoe u uw professionaliteit in kunt zetten als vrijwilliger. U ontmoet actieve gepensioneerden professionals en organisaties en initiatiefnemers van allerlei maatschappelijke en soms internationale projecten, die interesse hebben getoond in de bijdrage van gepensioneerde professionals.

Datum: 2 oktober 2014
Tijd: 15.30 uur (Inloop), 16.00 - 18.00 uur (Programma)
Locatie: Cultural Businesscentre No Limit, Geldershoofd 80, Amsterdam Zuidoost
Aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Informatie: 020 7601170