Met enige regelmaat, elke 3e zaterdag in de maand, ontmoeten een aantal enthousiaste Geerdinkhof-bewoners elkaar. Nu zal dat wel vaker gebeuren, maar dit clubje trekt dan op de zaterdagochtend rond 10.00 uur z’n oude kloffie aan, laarzen aan en ontmoet elkaar ergens op de Bijlmerweide Noord, Bijlmerpark of rond de Kinderboerderij.

Onderhoud aan het park:gras hooien, snoeiwerk, wilgen knotten onder leiding van Ruud Wolterman (onze lokale Bijlmerweide natuurdeskundige) en iemand van de afdeling Groenvoorziening van het stadsdeel. Heerlijk in de buitenlucht, meestal is het heerlijk weer, buurtprobleempjes doornemen, maar onder het werk komen er ook vaak heel verassend andere onderwerpen voorbij. Rond de klok van elf uur komt Jaap Bot trouw met een heerlijke warme bak koffie, heerlijke koeken. Daarna zetten we de schouders er weer onder en werken meestal door tot rond 12.00 uur. Leuk om te doen, lekker ontspannend om even wat anders doen, lekker actief, iets van de natuur opsteken, iets van elkaar opsteken in alle vrijheid.

Op 16 september 2006 zijn we weer actief en daarna op 21 oktober. Ergens op de genoemde locaties zijn we dan weer te vinden.
Wanneer het u leuk lijkt bent u van harte welkom. Het verplicht tot niets; vrijheid blijheid. Voor een impressie kunt het fotoalbum raadplegen.