Via de commissie Bijlmerweide heeft het bestuur van Geerdinkhof het volgende verzoek gekregen.

Eerder deze maand zijn vertegenwoordigers van de commissie Bijlmerweide en een bewoner van Groenhoven met de verantwoordelijk portefeuillehouder van het stadsdeel, de heer Jaensch, over de Bijlmerweide gelopen. Tijdens dat bezoek is het volgende onder zijn aandacht gebracht. Op de Bijlmerweide Noord, op de volkstuintjes tegen de provinciale weg, worden de laatste tijd bijeenkomsten gehouden die druk bezocht zijn, inclusief autoverkeer over de voetpaden, geluidsoverlast en extra bebouwing. Bijeenkomsten die niet lijken te passen bij volkstuintjes. De heer Jeansch heeft toegezegd dat hij actie gaat ondernemen. De commissie Bijlmerweide wacht zijn antwoord af.
Heeft u meer informatie hierover, heeft u er wellicht last van, of kunt u bijhouden hoe vaak, waar en met hoeveel mensen deze bijeenkomsten plaatshebben, informeer het bestuur hierover Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">(Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Afhankelijk van de reactie van de heer Jaensch aan de commissie  Bijlmerweide kan deze informatie nodig zijn om ongewenste ontwikkelingen op de Bijlmerweide Noord te stoppen.