bijlmerweide toevlucht

Stichting de Toevlucht is opgericht in 1989 met als doel om zieke, gewonde en jonge vogels te helpen, die verwond zijn geraakt door het verkeer, ramen, ouderloos zijn geworden of door ziekte hulp nodig hebben. Door het revalideren, aanlaten sterken, op laten groeien en natuurlijke vaardigheden aan te leren, word 65% van de vogels weer gezond vrijgelaten in de natuur.

Er staat sinds kort een oranje bak bij de Stichting de Toevlucht. Daarin kunt u overtollige kleding, oude lakens of ander textiel en zelfs schoenen in doen. Stichting de Toevlucht, Bijlmerweide 1, aan het fietspad richting Kantershof, is dagelijks geopend van 9.00 uur tot 16.00 uur.

Met de opbrengst van deze oude lappen kan de Toevlucht dierenartsen en voeding voor de dieren betalen. De subsidie is gehalveerd, vandaar. Binnenkort komt er bij Marlijn Sonne, Geerdinkhof 101 ook zo’n bak. Dat gaat specifiek naar  het Dierenvangnet. Dus op twee plaatsen kunt u meehelpen om de dieren in nood blijvend op te vangen en  te verzorgen. Als u liever wil dat Marlijn de spullen bij u thuis ophaalt, dan kan dat ook. Bel haar gerust: 020- 6950646.

Namens de dieren, heel hartelijk bedankt.

Lees meer...