Het bestuur VGG wil de komende maanden werken aan een uitgewerkt plan m.b.t. onze (lees: bewoners) wensen in de omgeving van de ’s Gravendijkdreef/ Geerdinkhofweg bij de lage nummers. Onze ideeën hierover hebben wij voldoende mondeling kunnen ventileren in de klankbordgroep, maar hier is vervolgens totaal niets mee gedaan. In de twee uitgewerkte SPVE’s die er nu liggen ter beoordeling aan de Raad vinden wij niets terug van onze wensen m.b.t. onze buurt.
Daarom willen wij, voordat de Raad de plannen ter beoordeling voorgelegd krijgt, (dit zal september of oktober worden), een alternatief kunnen presenteren middels een uitgewerkte tekening met schriftelijke onderbouwing.
Hierbij kunnen wij de hulp van een (voormalig) stedenbouwkundig of landschapsarchitect heel goed gebruiken!! Is er een bewoner op Geerdinkhof, die (enige) expertise heeft op dit gebied? Neemt u dan a.u.b. contact met ons op; wellicht kunt u iets betekenen voor uw buurt!
U kunt bellen naar Y. Grift, 020-6004155 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.