De voorbereidingen voor zelfbouw aan de 's Gravendijkdreef zijn in volle gang. Het duurt niet lang meer voordat hier een rij vrijstaande woningen verrijst. Op dinsdag 14 mei a.s. slaat Emile Jaensch (Portefeuillehouder Ruimtelijke Ontwikkeling) samen met de heer Van Emmerloot en mevrouw Huizer om 16:30 uur de feestelijke paal van hun nieuwe huis. U bent van harte welkom om deze handeling bij te wonen.

De bijeenkomst begint om 16.15 uur en vindt plaats op de eerste kavel ten zuiden van de Geerdinkhofweg. Na de handeling is er gelegenheid om met elkaar te spreken onder het genot van een hapje en drankje.

Het realiseren van woningen op vrije kavels past in het in het bestuursakkoord vastgelegde streven om middeninkomens te binden aan ons stadsdeel. Emile Jaensch kijkt er daarom naar uit u op dinsdag 14 mei a.s. te mogen begroeten. U wordt verzocht aan Karin van Vliet door te geven of u al dan niet aanwezig zal zijn. Dat kan via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of telefonisch 06-27090589.