garagesale 2013-2

Voor de zesde keer in Geerdinkhof: de garagesale! Het begint langzamerhand traditie te worden: bewoners ruimen hun huis en garage op en vinden allerlei leuke, nog bruikbare spullen, speelgoed, boeken, cd's en kunstvoorwerpen. Anderen nemen die graag van hen over en iedereen is weer blij!

We gaan een flinke reclamecampagne voeren, zodat ook mensen van buiten onze wijk kennis kunnen maken met deze unieke snuffelmarkt die eens per jaar wordt gehouden. Zo is het ook goed dat buitenstaanders onze wijk eens zien en ervaren hoe mooi het hier wonen is en hoe prettig de bewoners met elkaar omgaan. Allemaal voordelen dus.

Word ook deelnemer!
De deelnemers van vorige jaren weten het al, maar we roepen ook anderen en vooral nieuwe bewoners op om deel te nemen aan de verkoop. Richt je tuin, garage of plein aantrekkelijk in met parasols, muziekje (niet te luid!) en een mooie uitstalling van al je leuke dingen ter verkoop.
Aaanmelden kan heel eenvoudig: via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bellen mag ook: 06-20488732.

BBQ na!
En de leukste verrassing: op het veld naast de basisschool Wereldwijs zal na afloop een heuse openbare BBQ gehouden worden voor iedereen!! Vanaf 17.00 uur bent u welkom voor een hapje en een drankje. Er zal muziek zijn: DJ Richard draait zijn platen. Mogelijk is er ook een optreden van zangeres Yuli, bekend van het Vrijwilligersfeest in december in het CEC-Gebouw.
Kortom: een heel spektakel.

garagesale 2013-1