Op 19 mei was het mooi, zacht en zonnig weer. Het was eigenlijk zo'n beetje de eerste dag dit voorjaar dat je met korte mouwen over straat kon en uitgerekend die dag vond de vijfde GarageSale plaats op Geerdinkhof.

Het weer zat dus niet alleen mee maar ook het aantal bezoekers was hoog. Er kwamen veel meer mensen op af dan andere jaren. Nu was er dit keer ook heel veel reclame gemaakt: posters in Gouden Leeuw en in Groenhoven, posters langs de weg en flyers, uitgedeeld op de markt Ganzenhoef. Grote drukte dus bij de 25 garages die spullen te koop hadden gezet. Het leuke van de GarageSale is de variatie aan koopwaar. Het was echt ongelofelijk wat je allemaal kon kopen: van mooie plantjes, golfsets, zelfgemaakte sieraden tot een heuse Amerikaanse legerjeep.
De verkopers deden goede zaken en de stemming was zeer positief. Wat een goed initiatief ook van één van de verkopers om de opbrengst te schenken aan een pleeggezin in Afrika.
Geerdinkhof is over het algemeen een zeer rustige wijk en de GarageSale sluit prima aan bij het karakter van de buurt. Niet alleen mensen uit Geerdinkhof zelf maar ook mensen van buiten wandelden rustig door onze mooie wijk en gingen de diverse garages af. Ze keken naar de spullen, ze onderhandelden, ze kochten wat en voerden ondertussen levendige gesprekken. Kortom er was sprake van een prima sfeer.
Conclusie: deze vijfde GarageSale was zeer geslaagd. Het lijkt ieder jaar professioneler en drukker te worden en het heeft echt de potentie om HET jaarlijkse Geerdinkhof evenement te worden.
Na afloop was er voor de verkopers en alle andere bewoners van Geerdinkhof een borrel in de open lucht. Erg leuk omdat de mensen hier hun ervaringen direct met elkaar konden delen.