Mijn naam is Henny Barning. Sinds 1998 woon ik samen met Leo Barning op Geerdinkhof no 34.
Al hele lange tijd zijn wij, en samen met ons miljoenen anderen, lid van de Soka Gakkai Internationaal. Dit is een op Boeddhistische grondslag georiënteerde vereniging, die leden heeft over de gehele wereld. Wat wij doen is chanten voor wereldvrede en absoluut geluk. Ga er maar aan staan. De grondlegger hiervan is Nichiren Daishonin die leefde van 1222-1282 in Japan.(Soka Gakkai betekent : waarde creërende organisatie)

Wij willen de bewoners in deze wijk van harte uit nodigen voor een vrijblijvende oriënterende kennismaking bij ons thuis met deze speciale, waarschijnlijk onbekende, maar prachtige vorm van Boeddhisme. Er is dan gelegenheid tot vragen stellen, kennismaken met ons hoort er natuurlijk bij en te horen hoe de beoefening, het "chanten" klinkt.
Het is geheel vrijblijvend.
Graag willen we u deelgenoot maken, je hoort er namelijk niet zo snel over. Het gaat van hart tot hart.

We denken aan bijeenkomsten eens in de twee of drie weken op b.v. de maandagavond van 7.30 tot 9.00 uur op eerder genoemd adres. Mocht u er interesse voor hebben, neem dan contact met ons op. Wij zijn te bereiken op tel nr: 6995489 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wellicht kan ik met een klein groepje Geerdinkhoffers regelmatig een mooie Boeddhistische bijeenkomst houden!

Alvast van harte welkom