cultuur open art 2013

Open Art Route Zuidoost
11 en 12 oktober 2013
Verschillende locaties in Amsterdam Zuidoost

Op vrijdag 11 en zaterdag 12 oktober openen tijdens de Open Art Route ruim 150 beeldend kunstenaars, vormgevers, ontwerpers, muzikanten en creatieve producenten in Amsterdam Zuidoost hun deuren om te laten zien wat zij in huis hebben. Kom langs in de ateliers op de plint van een Bijlmerflat, een oud schoolgebouw of leegstand bedrijfspand; Amsterdam Zuidoost is rijk aan kunst en creativiteit!

De route is te voet, per fiets of openbaar vervoer af te leggen, maar je kunt ook gebruik maken van de gratis 'hop-on-hop-off bus' die langs alle deelnemers rijdt en een eigen on-board performanceprogramma heeft.

De deelnemers aan de Open Art Route Zuidoost zijn: BijlmerMuseum, CBK ZO, Glamourmanifest, Heesterveld Creative Community, Hub Holendrecht, Imagine IC, Metro Movies, NoLIMIT, Open Ateliers Zuidoost, Pand 14, Stichting Flat, Wijk 7.

Tentoonstelling <<<Beyond the map>>>
11-13 oktober, opening 10 oktober 17.30-21.00 uur
Glamourmanifest, Paasheuvelweg 34H, Amsterdam

Als onderdeel van de Open Art Route vindt tevens van 11 tot en met 13 oktober de tentoonstelling <<<Beyond the map>>> plaats. Deze tentoonstelling laat een selectie van kunstenaars uit Zuidoost zien in een kantoorgebouw op het Amstel III terrein; een gebied waar leegstand staat voor nieuwe mogelijkheden! <<<Beyond the map>>>wordt feestelijk geopend op donderdag 10 oktober van 17.30 tot 21.00 uur.

Entree route en tentoonstelling is gratis.

Voor meer informatie en/of afbeeldingen voor pers:
Sara Mattens: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06-619604013
Irene de Craen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06-42335221

Kijk voor de programmering van alle deelnemers op www.oarzo.nl