Diemerplein 12 1111 JD Diemen (winkelcentrum Diemenplein)

Telefoon: 020 6901988 Fax 020 6999562

De specialiteiten-kaart leidt U langs de vier bekendste culinaire keukens van China.

De kantonese keuken in zuidelijk-China is het hedendaagse Mekka van de Chinese kookkunst. U kunt gaan genieten van o.a.DIM SUM, de zeer populaire leine gevulde gestomde of gebakken hapjes, Wat letterlijk vertaald het hart behagen betekent en CHA SIU op speciale wijze geroosterd vlees, of YUEN FOE DIM gevulde forel met oetersaus.

De Peking keuken in noordelijk-China is de klassieke paleiskeuken. Gedurende de Ming-dynastie ( 1368-1644 ) werd de keizerlijk keuken bij geschaafd en gevormd tot wat nu nog steeds zeer geliefd is. De koks deden er alles aan om de keizerlijke wensen te bevredigen en dienden de meest bijzondere gerechten op. Een van de meest beroemde gerechten is PEKING-EEND.

De Shanghai keuken in oostelijk-China,sterk beinvloed door het landschap met zijn vele rivierjes en mersen, kent vele visgerechten.Zeebanket met krab, forel,tong, kabeljauw, garnalen, oesters, en Sint Jacobschelpen vinds U op onze kaart.MANCHU LOBSTER een hele verse kreeft van ca. 850 gram bereid met tausie saus is een specialiteit van onze chef.

De Sichuan keuken in westelijk-China is sterk tot fijn gekruid en men maakt gebruik van chilipeper en Sichuan-peper. Deze keuken is in heel China zo populair geworden dat een aantal specifieke gerechten, zoals MABO TAUFOE in aarden stoofpotje en GONG BAO gerechten in middels op de menu's van tal van beroemde restaurants prijken.

Tevens serveren wij enkele specialiteiten op een hete TIE PAN plaat. TIE PAN-gerechten worden eerst in de wok gesauteerd en dan vervolgens op een gietijzrenplaat met kruiden en sauzen aan tafel gebracht.

THE SECRET OF SPICY OX en SIZZELING CHICKEN zijn Happy China toppers.

Op uw verzoek stellen wij ook special menu's samen gebasseerd op uw culinare wensen. Vraag U maar!