horeca oma Ietje logo
Laatst liep ik van metrostation Bullewijk richting Hakfort. Ik had er een afspraak met mijn pupil die ik wekelijks voorlees in het kader van de Voorleesexpress. Ik had nog geen koffie gehad en toevallig stuitte ik op een leuk koffie/lunchtentje. Ik laat de oprichters graag even aan het woord.

horeca oma ietje-2 zw

'Oma Ietje bestaat echt! Ik ben Lilian en Ietje is mijn oma. Mijn passie voor fotografie heeft ertoe geleid dat ik mijn oma ben gaan fotograferen sinds ze in een tehuis woont. En met die fotoportretten krijgt ze een prominente plek in onze zaak. Het ondernemerschap heeft altijd in mijn bloed gezeten. In Oma Ietje komen mijn voorliefde voor kunst, ondernemerschap en mijn horeca-achtergrond allemaal samen!
horeca oma ietje-1 zw

Droom in vervulling gegaan
Ik, Carla, ben een familiemens en heb me jarenlang vrijwillig ingezet voor oma's in een tehuis. In Oma Ietje kan ik mijn bakkunsten en gastvrijheid kwijt. Mijn droom om een eigen koffiezaakje te starten is ontstaan toen ik in Stockholm studeerde. In de huiselijke koffiezaakjes met Zweedse traditie heb ik besloten om zoiets ooit zelf te realiseren! Nu, na jaren in het bedrijfsleven gewerkt te hebben, hebben we beiden besloten om onze dromen samen in Oma Ietje waar te maken!
horeca oma ietje-3 zw
Voor ons staat Oma Ietje voor schandalig lekkere taart, heerlijke koffie, ontbijt en verse lunch. Met lokale kunst aan de muur en tweedehandsmeubels creƫren we een huiselijke sfeer. Met onze zaak stralen we betrokkenheid en gezelligheid uit. We geven mensen een welkom gevoel. Heb je iets te vieren? Dat kan ook bij Oma Ietje, vraag naar de mogelijkheden. Wees welkom!'

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sabina Guicherit