Resto VanHarte

Alle Resto's van Resto VanHarte doen mee aan het vormen van de Langste Eettafel van Nederland tijdens de Week tegen Eenzaamheid van 25 september t/m 4 oktober 2014. Resto VanHarte is het buurtrestaurant voor jong en oud met lekkere, gezonde en betaalbare maaltijden. Dé plek om buurtgenoten en wijkorganisaties te leren kennen.

Nodig iemand uit en schuif aan!

horeca resto vanharte 18 sep 2014

horeca resto vanharte juni 2014

Wat is compassie en kunnen jongeren daar ook aan meedoen? Donderdag 26 juni vertellen leerlingen van Praktijkcollege De Dreef aan alle bezoekers en vrijwilligers van Resto VanHarte Amsterdam Zuidoost over hun compassie. Resto VanHarte is de levendige ontmoetingsplek voor jong en oud met lekkere, gezonde maaltijden. Dé plek om buurtgenoten en wijkorganisaties te leren kennen.

horeca resto vanharte 10 apr 2014

Resto VanHarte doet mee aan de Nationale Sportweek

Van vrijdag 18 t/m vrijdag 25 april is het Nationale Sportweek. Resto VanHarte sluit zich hier graag bij aan met de landelijke Resto VanHarte Sportweek. Woensdag 23 april wordt er in Resto VanHarte Amsterdam Noord een sportdemonstratie verzorgd door Fit4all. Resto VanHarte is de levendige ontmoetingsplek voor jong en oud met lekkere, gezonde maaltijden. Dé plek om buurtgenoten en wijkorganisaties te leren kennen.

Vrolijke verkiezingsavond met lokale politici en 'petje op petje af' quiz

Alle Resto's VanHarte staan begin maart in het teken van de gemeenteraadsverkiezingen onder het motto: Laat je stem gelden! Het worden vrolijke avonden met een 'Petje op Petje af' quiz en lokale politici die met de zaal in debat gaan. Resto VanHarte is de levendige ontmoetingsplek voor jong en oud met lekkere, gezonde maaltijden. Dé plek om buurtgenoten en wijkorganisaties te leren kennen.

horeca resto vanharte 10 mrt 2014

Wat is goede zorg in de buurt en waar kan ik die vinden?

In de eerste week van februari organiseert Resto VanHarte samen met VELO (Verenigde EersteLijns Organisaties) de ‘Landelijke Week van de Beste Zorg in de Buurt’. Donderdag 6 februari zijn zorgverleners aanwezig in het Resto en kan iedereen vragen stellen en meedenken over wat goede zorg in de buurt moet zijn. Resto VanHarte is het buurtrestaurant voor jong en oud met lekkere, gezonde maaltijden voor weinig geld. Dé plek om buurtgenoten en wijkorganisaties te leren kennen.

Kinderen kunnen voortaan wekelijks hun kooktalenten uitleven en gastheer of gastvrouw zijn in de keukens en het restaurant van Resto VanHarte Amsterdam Zuidoost.

horeca RestoVanHarte - Marieke Lucas

Het ZID Theater speelt zondag 19 februari een bijzondere voorstelling in Amsterdam Zuidoost, een voorstelling die gemaakt is door zeven acteurs en 23 wijkbewoners van Amsterdam Noord en Zuidoost, die regelmatig te gast zijn bij Resto VanHarte. Resto VanHarte is het buurtrestaurant voor jong en oud met lekkere, gezonde maaltijden voor weinig geld. Dé plek om buurtgenoten en wijkorganisaties te leren kennen.

horeca resto vanharte

Donderdag 28 november besteedt Resto VanHarte Amsterdam Zuidoost aandacht aan het idee dat gezond eten duur is, met name fruit, groente en vlees. Met tips en tricks wordt uitgelegd dat door slim inkopen, gezond en lekker eten niet duur hoeft te zijn. Zo hou je geld over voor andere dingen. Resto VanHarte is het buurtrestaurant voor jong en oud met lekkere, gezonde en betaalbare maaltijden. Dé plek om buurtgenoten en wijkorganisaties te leren kennen.

horeca resto vanharte 26 nov 2013

Vanaf 1 november verhuist Resto VanHarte van de woensdag naar de donderdagavond.
De eerstvolgende Resto VanHarte in De Nachtegaal is dus op donderdag 7 november

horeca resto vanharte 2 okt 2013

Doe mee met de Langste Tafel in Resto VanHarte Amsterdam Zuidoost

Samen eten in de Week tegen Eenzaamheid

Alle Resto's van Resto VanHarte doen mee aan het vormen van de Langste Eettafel van Nederland tijdens de Week tegen Eenzaamheid van 26 september t/m 5 oktober 2013. Resto VanHarte is het buurtrestaurant voor jong en oud met lekkere, gezonde en betaalbare maaltijden. Dé plek om buurtgenoten en wijkorganisaties te leren kennen.

Nodig iemand uit en schuif aan!

Voor de dieren. Vrijdag 4 oktober. Doe mee!

  • 13.15 verzamelen metrostation Ganzenhoef
  • Ga mee met de huifkar om 13.30
  • Geniet van de mooie natuur in de wijk
  • Maak een dierenbuffet op de Kinderboerderij
  • Gratis koffie/thee met versnaperingen.
  • Aansluitend diner met verse producten
  • Van Kinderboerderij Bijlmerweide

Lees meer...

ZID theater bezoekt komende weken Resto VanHarte in de Nachtgaal en daagt de gasten uit om hun talenten te laten zien. ZID is een groep die theaterproducties maakt met wijkbewoners.

horeca resto vanharte

In het Resto worden eerst verhalen uitgewisseld en genoten van theater, dans en poëzie. Daarna worden gasten en vrijwilligers uitgedaagd te laten zien wat ze zelf kunnen. Aan het eind van het project volgt een theaterweek waarin iedereen zijn talenten mag laten zien. Een week met louter toppers dus.

Lees meer...

Kom langs! Bij Resto VanHarte is iedereen welkom. Voor een lekker, vers drie-gangendiner, voor een gezellig gesprek met andere wijkbewoners of om kennis te maken met organisaties uit de buurt. In de agenda vindt u al onze activiteiten. En dat allemaal voor € 6,- of € 3,- met stadspas. Kinderen t/m 12 jaar betalen de helft . Graag wel van te voren reserveren! 

horeca resto vanharte