World of Food, een 'foodhall' waar je voor weinig geld kunt eten en kunt kiezen uit verschillende keukens tegelijk, zal binnenkort worden geopend in de voormalige parkeergarage van Develstein aan de Daalwijkdreef, bij de Gooiseweg.
world of food-1

De Mc Donalds, in hetzelfde gebouw, is al een tijdje open en sinds kort is er ook het studentencafé 'Bacchus', met terras. Maar waar blijven die wereldlijke heerlijke happen in de foodcourt van World of Food?
De redactie van het Infobulletin belde voor opheldering even met de voorzitter van de coöperatie. Eddy Meyer: 'We hebben wat vertraging gehad met de verbouwing van de parkeergarage. We zouden eerst eind mei open gaan, maar dat wordt nu 1 juli. Na de schoolvakantie, die 4 juli ingaat, zal nog een officiële feestelijke opening volgen.'
Uw correspondent wist zich naar binnen te praten op de exclusieve pre-opening van afgelopen 16 juni en enkele foto's te maken. Op dat moment was het interieur nog niet af en waren de keukens zelfs nog niet geïnstalleerd. Maar op 1 juli moet alles er tiptop uitzien en smaken!
Benieuwd hoe de bouw verliep en hoe de kersverse ondernemers zich hebben voorbereid? De NTR heeft een serie gemaakt die terug te zien is op de website van de NPO (www.npo.nl zoek op 'koken voor de wereld').

world of food-2