In mei van dit jaar heeft de grondlegger van het Geerdinkhof-Alert, Gerard Spruijt, een oproep gedaan om over te schakelen naar een andere berichtendienst: Signal. Hij was hiertoe gemotiveerd geraakt doordat WhatsApp haar voorwaarden aanpaste en daarover was Gerard niet tevreden.

De overstap naar Signal bleek echter voor een aantal van de aangesloten Geerdinkhoffers geen simpele aangelegenheid en er ontstond wat verwarring, waardoor sommigen afhaakten. Om de schade zoveel mogelijk te beperken blies Gerard Spruijt de actie tussentijds af. Zodoende is het Geerdinkhof-Alert uiteindelijk toch een WhatsApp-groep gebleven. Gerard vond toen de beheerder van groep 5, Tom Emmelot, bereid om de centrale coördinatie van hem over te nemen.

Het bestuur bedankt Gerard voor zijn grote inzet voor de WhatsApp-groep en heet Tom Emmelot welkom als nieuwe coördinator.

Bent u nog geen lid van de Geerdinkhof WhatsApp-groep? Meld u dan aan bij Tom Emmelot via dit e-mailadres: t.emmelot@upcmail.nl

Op de volgende website kunt u wat meer lezen over de bedoeling en de werking van het Geerdinkhof-Alert: https://3xnx.eu/alert/

Het bestuur van de bewonersvereniging Groot Geerdinkhof