Koken, eten en ontmoeten

Koken, eten en ontmoeten

Muziek & Diner

Muziek & Diner

Dîner à la Française

Dîner à la Française


African Kitchen is het exclusieve restaurant in het hart van Amsterdam Zuidoost met West-Afrikaanse en internationale gerechten met een huisspecialiteit van Nigeriaanse voorgerechten. We bieden niets anders dan een ervaring van Afrikaanse gastvrijheid op hoog niveau, diep verankerd in de Afrikaanse culturele dienst met nederigheid.

We serve our favourite food from the streets of the world, European wines and local beers, the best espresso outside of Italy and funky drinks & serious cocktails.

Sinds 18 december 2019 kunt u aan de Muiderstraatweg 55 te Diemen culinair genieten bij restaurant Le Bistro! Onze klassiek moderne uitstraling maakt Le Bistro een geschikte locatie voor iedere gelegenheid. Al onze gerechten worden vers bereid door chefkok Peter Meijer in onze open keuken.

Het assortiment bestaat uit broodjes, patat, snacks, burgers, kip, Turkse pizza’s, Dürum, Döner kebab en shoarma, kapsalon, rotiwrap en tandoori. Je kunt het assortiment via Thuisbezorgd laten bezorgen.

Authentic Maroccan breakfast, lunch & dinner restaurant, takeaway & delivery.

Wilt u buiten de drukte van Amsterdam in alle rust genieten van een overheerlijke Italiaanse pasta of pizza met een goed glas wijn? Dan bent u bij Ciao Sorella in Diemen aan het juiste adres.

Ons Collectief Groenhoven vormt een belangrijk onderdeel van het in de jaren zeventig gebouwde wooncomplex Groenhoven. Op vrijdag wordt er er weer gekookt in onze bar! Wees welkom vanaf 18.00 voor een heerlijke 3 gangen maaltijd.

West African Local Dishes Continental Dishes | 100% Halal
Eat In/Delivery

House of Bird is het officiele proeflokaal van Bird Brewery. Uiteraard zijn al onze kwaliteitsbieren te verkrijgen, maar ook ons keukenteam is ervaren en creatief. Ons lunch, borrel en diner wordt gemaakt met kwalitatief mooie producten, waarbij er altijd keuze is uit veganistische, vegetarische, vis- en vleesopties.

Het gezellige buurtrestaurant van Diemen. Zien we je snel?

Judo brengt een vertrouwd concept aan tafel, maar voert het uit met een eigen twist. Het bestuderen van drie soorten Aziatische cuisines, om vervolgens de smaken van de Japans, Thais en Chinees keukens samen te voegen in onze eigen creaties. Klassiek, Modern & Uniek.

Geen zin om de deur uit te gaan? Bestel snel en eenvoudig op onze eigen website en wij zorgen dat het eten wordt bezorgd op het door jou gekozen tijdstip.

Bij café-restaurant Lola’s ben je ieder moment van de dag welkom. U kunt bij ons terecht voor heerlijke koffie, Borrel, een biertje aan de bar of uitgebreide shared dining en cocktails drinken. Als de zon tevoorschijn komt kunt u ook heerlijk vertoeven op ons terras met uitzicht op het park.

Italian wood oven pizzeria. Almost ten years ago, Stefano began making fresh pizzas in two wood stoves located in his Piaggio between the Diemen-Zuid station and the Bergwijk Park. Almost every resident, student or employee in the neighbourhood knows the pizzas that are freshly prepared for your nose.

Waan je in Spanje, met heerlijke authentieke Spaanse tapas, Spaans sprekend personeel en een warme Spaanse sfeer. Geniet van onze tapas, borrelhappen en wijnen. Otra Más Brasserie is open voor afhaal- en bezorgbestellingen van dinsdag t/m zondag van 14:00 tot 20:00 uur.

Patricks Catering is gespecialiseerd in de Surinaamse keuken. De nadruk ligt op de authentieke Surinaamse smaak en de presentatie en uitstraling, maar natuurlijk is de kwaliteit ook niet te onderschatten.
We kunnen voor u een heerlijk Surinaams buffet verzorgen, bestaande uit maaltijden en/of hapjes.
Bestel via onze webshop al onze overheerlijke marinades en sauzen. 

De Proefzaak is de plek van de Bijlmer waar mensen samenkomen, elkaar ontmoeten, genieten van het leven… én van Kleiburgbier. Je bent van harte welkom in de Proefzaak, ons proeflokaal naast de brouwerij, waar je kunt genieten van het bier met uitzicht op de brouwketels.

Proef de heerlijke smaken van de Indiase en Surinaamse keuken bij Indian Roti Ganzenpoort! We bieden een breed scala aan traditionele gerechten om af te halen of te laten bezorgen.

Ons menu bestaat uit Javaans surinaams gerechten. Smaken die zijn ontstaan door kruiden die hun oorsprong vinden op Indonesisch eiland Java. Samen met onze voorouders heel veel zeemijlen mee gevaren naar Suriname in het begin van de 20e eeuw. Met zorg en passie bereid, hopen wij dat U en de Uwe, deze gerechten U zullen smaken.

De culinaire reis van The Traveller begint hier, in het groene hart van Cumulus Park, in Amsterdam Zuidoost. The Traveller Zuidoost is gevestigd in een uniek en markant horecapaviljoen met veel licht, een kleurrijke inrichting, groot terras en een Upper Deck verdieping voor groepen. Kom binnen bij The Traveller op elk moment van de dag want wij zijn open van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat.

Wenbo
Surinam Chinese restaurant
° Roti
° Nasi
° Bami
° Tjauw min
° Soepen
° Vegetarisch