Zaterdag rond 11:15 worden de (reeds gevulde) lantaarnpaalbloembakken weer opgehangen.

Dit jaar hebben we gekozen voor de inplantservice van kwekerij Vechtwijck uit Weesp. Langs het fietspad komen dit jaar 4 extra bloembakken, mogelijk gemaakt door de subsidie van de gemeente Amsterdam voor het Buurtplan G-buurt. Door de inplantservice zijn de planten al opgekweekt in de kas van Vechtwijck. Een volle bloei vanaf dag 1 is hierdoor mogelijk. Gekozen is voor een grote variëteit aan planten, mede om de diversiteit van Geerdinkhof te benadrukken. Misschien is het een idee om voor volgend jaar een voorkeur te verzamelen voor de bakken langs de rijweg en voor de bakken langs het fietspad.

Update 9 Mei 2021

Alle (nu 12) bloembakken succesvol opgehangen dankzij: Wouter van Rennes, Farid Kalloe, Marja en Wim van Santen-van Dam, Yolanda van der Grift, Marian Schmid en niet in de laatste plaats onze voortreffelijke cateraar Carolien van den Berg-Dreissen!

Vanaf vandaag neemt Wim Rohling de zorg voor de bakken van ons over een zal dit na enige tijd overdragen aan aan een medelid van het verzorgingsteam. Wil u eens meehelpen? Een mailtje naar Wouter is voldoende. Dank allen!

André