Inzameling afgesloten. Ingezameld: 590,00. Overhandiging om 13:00 op 30/12/22.

André’s Blog

Vrijdag 30 december is het ingezamelde bedrag symbolisch overhandigd aan Regina Mac Nack, de oprichtster van de voedselbank Hoop voor Morgen. Het bedrag (590,00) is gestort op de rekening van de stichting en mevrouw Mac Nack bedankt alle gulle gevers van harte.

Reactie mw. Mac-Nack na de bijschrijving op de rekening van de stichting:

Goedenavond Godszegen hoe gaat met U,het geld staat netjes op de rekening,wij danken iedere donateur die heeft mee gedaan met deze super mooie actie,wij van St hoop voor morgen zijn jullie allen zeer dankbaar,en zullen het heel goed gebruiken. Mvg Regina Macnack en het Bestuur

****

Na het eerbetoon aan Norman van Gom in Zuidoost en meer, die al meer dan 40 jaar radio maakt, nu een 2e bewoner van Zuidoost die de aandacht verdiend. De opeenvolgende stichtingen zorgen al meer dan 25 jaar voor mensen die een extra steun in de rug nodig hebben. De huidige stichting Hoop voor Morgen staat voornamelijk bekend om de voedselbank in Geldershoofd.

Doordat diverse media bestedingsdoeleinden aandroegen voor de 2x 190,- Euro energie korting en de uitzending op NPO1 op 10 december van EenVandaag die de schrijnende behoefte zichtbaar maakte in Zuidoost, bracht de nood van mensen in de buurt heel dichtbij. Daarom steun ik onderstaande oproep van ganser harte:

Donatie voor de voedselbank in Bijlmer-oost

Graag vragen wij uw aandacht voor het initiatief van enkele bewoners uit Geerdinkhof om de voedselbank in Geldershoofd te steunen.

Zoals u kon zien in het programma EenVandaag, Afl. 294, op 10/12 hebben onze medebewoners in Amsterdam Zuidoost het zwaar. Mocht u deze voedselbank financieel willen ondersteunen doe dan mee met een inzameling vanuit Geerdinkhof.

U kunt uw bijdrage storten op de sub-rekening van Stichting Democratisering:  Donatie e-comp. Voedselbank Geldershoofd IBAN: NL53 BUNQ 2079 3923 79

De feestelijk overhandiging willen wij op vrijdag 30 december houden door het ingezamelde bedrag te overhandigen aan mevrouw Regina Mac-Nack in de ruimte van de stichting Hoop voor Morgen, Geldershoofd 70. Het tijdstip wordt op een later moment op de website vermeld in André’s Blog:  

https://vh2017hnszz-0.hosting-space.nl/category/andre/

U kunt natuurlijk ook direct op hun rekening storten: Stichting Hoop voor Morgen IBAN: NL11 RABO 0156 5859 87